Al het grondwerk op professionele wijze verzet

WIJ VALLEN IN GOEDE AARDE

De diensten van J. Vos Loon- en Grondwerken uit Steenbergen

De tuin aanleggen, een fundering uitgraven of een schuur slopen: deze klussen vragen om een specialistische aanpak. De werkzaamheden van J. Vos Loon- en Grondwerken vallen in goede aarde.

Grondwerk

Voor alle soorten grondwerken in Steenbergen en omstreken beschikken wij over gekwalificeerde werknemers en de juiste machines. Voor de aanleg van een klein tuintje tot het uitvoeren van een groot grondwerkproject, we graven de grond uit voor onder meer:

  • zwembaden

  • vijvers

  • opritten

  • bouwputten

  • funderingen

Totaalpakket

Wij bieden u graag aanvullende diensten aan, zoals het uitgraven van uw tuin. We rooien daarbij struiken en houden ons - indien gewenst - bezig met rioolwerken.

Machineverhuur met chauffeur

Om uw opdracht tot in precisie uit te voeren, kunt u bij ons een machine met chauffeur huren. We maken gebruik van verschillende grondverzetmachines, waaronder een:

  • minikraan

  • rupskraan

  • gronddumper

  • shovel

Bestrating

Wilt u uw gehele project uitbesteden? Naast het uitvoeren van grondwerk legt J. Vos Loon- en Grondwerken ook bestrating aan voor onder meer uw terras, tuin of oprit. Ons team van deskundige stratenmakers realiseert ook grote projecten. Bij elk project houden we rekening met de afwatering, zodat regenwater snel kan weglopen. Met onze moderne technieken en materialen spelen wij snel en slagvaardig in op al uw wensen.

Sloopwerk

Slopen klinkt zo eenvoudig, maar het is een specialisme dat met geavanceerd materiaal en volgens strikte richtlijnen moet worden uitgevoerd. Gelukkig weten we bij J. Vos Loon- en Grondwerken in Steenbergen precies wat ons te doen staat. Voordat we aan de slag gaan, bekijken we of het te slopen object nog bruikbaar materiaal bevat, zodat er niets nuttigs verloren gaat. Vervolgens gaan we met onze goed uitgeruste machines aan de slag om het object veilig af te breken. Of het nu gaat om totaalsloop of renovatiesloop, een kleine schuur of groot bedrijfspand: wij creëren voor u de nodige ruimte.

Informeer naar de mogelijkheden voor onze sloop-, loon- en gronddiensten in regio Steenbergen: 0167 560 156.

Vraag een offerte aan

Adres

J. Vos Loon- en Grondwerken
West-Groeneweg 1
4655 TJ De Heen


KVK-nummer: 20098468

Contactgegevens

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 07.00 tot 17.00 uur
Zaterdag 08.00 tot 14.00 uur

Buiten werktijden kunt u ons altijd telefonisch bereiken. Wij maken dan graag een afspraak met u.

J. Vos: loon- en grondwerk voor Steenbergen en omstreken.